nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Wanneer u toestellen en apparaten gaat bedraden, dient u allereest een keuze te maken uit een geschikt montagedraad! Hieronder wordt u H05VK en H07VK montagedraad aangeboden voor een lage prijs en kunt u eenvoudig bestellen waardoor u profiteert van de snelle levering van Kabel24. 


Montagedraad voor de bedrading van uw apparaten

Het H07VK draad is een soepel montagedraad dat veelal gebruikt wordt voor onder andere de montage van schakelkasten en de reeds genoemde toestellen en/of apparaten. Kabel24 biedt u hieronder een grote diversiteit aan soepele montagedraden.
 
Behalve de H07VK, bieden wij u ook het H05VK draad aan. Evenals de H07VK is de H05VK ook een soepel montagedraad.
 
Het draad wordt ook wel aangeduid als VDS draad. Het verschil tussen VD draad en VDS draad is dat de VD draden beschikken over een harde kern en de VDS draden over een soepele kern. Montagedraad VDS
 
Bij vragen over de toepassing of het type VDS draad dat u nodig heeft, kunt u bij Kabel24 terecht. Neem gerust contact op via telefoon (088 - 51 11 677), per e-mail (klantenservice@kabel24.nl) en via Whatsapp (085 808 14 04).
 

Welke voordelen heeft u indien u uw VDS draad bij Kabel24 koopt?

  • Complete rol soepel draad van 100 meter.
  • Levering montagedraden binnen 24 uur.
  • Diverse aders beschikbaar;
 
Niet op zoek naar de VDS draden, maar wilt u VD draad kopen of aansluitdraden? Ook hiervoor bent u bij Kabel24 aan het juiste adres. Alle kabels voordelig en eenvoudig online bestellen en binnen 24 uur ontvangen! Kabel24 is uw online kabel groothandel.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies