nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Op zoek naar een kabel om uw elektrische takels of kranen mee te voeden? Kabel24.nl biedt u top kwaliteit vlakkabels tegen een scherpe prijs. U bestelt uw kabels per meter of per 100 meter en laat ze op een gewenste locatie afleveren.

Weet u niet precies welke vlakkabel u nodig heeft? Onderaan deze pagina vindt u extra informatie.

Maak uit onderstaand menu eerst uw keuze


H07VVH6-F vlakkabel
Dit type vlakkabel word toegepast als sleepleiding voor kranen, hefwerktuigen of beweegbare machineonderdelen. De kabel is goed bestendig tegen verschillende weersomstandigheden en kent dust toepassingsmogelijkheden in normale ruimten, maar ook in vochtige of zelfs natte ruimten.
De kabel is toepasbaar in omgevingen met temperaturen tussen de -10 en 60°C en heeft een buigradius van ongeveer 5 maal de diameter. De kleur van de mantel is zwart en de buitenmantel is van PVC.

NGFLou-J vlakkabel
NGFLou-J is een type vlakkabel dat vaak wordt toegepast voor energie- en stuurstroominstallaties. De buitenmantel is gemaakt van neopreen (PCP) en daardoor goed bestendig tegen bijvoorbeeld UV en ozon, maar ook tegen oliën en vetten. De kabel is toe te passen in omgevingen met temperaturen tussen de -40 en 80°C. De kabel wordt, om eerder genoemde producteigenschappen, vaak toegepast in situaties waar hoge veiligheidseisen worden gesteld.

Beide soorten vlakkabel zijn onderhoudsvriendelijk en storingsvrij. Op Kabel24.nl worden vlakkabels aangeboden met doorsnedes van 1,5 mm2 tot 16 mm2. Bestel de kabel in de gewenste lengte en wij leveren het product, op een door u gekozen locatie, zodat u direct aan de slag kunt met uw installatie.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Dit kan telefonisch via 088 - 51 11 677 of stuur een e-mail naar klantenservice@kabel24.nl. U kunt uw vraag ook rechts onderin uw scherm in de chat stellen voor een direct antwoord. Onze medewerkers helpen u graag verder.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies