nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Kabel24.nl is dé onafhankelijke specialist op het gebied van kabels en biedt u diverse kabels geschikt voor uw woonsituatie. U vindt hieronder diverse kabels voor thuis, waaronder de UTP kabel, luidsprekerkabel, Hirschmann coax kabel, prikkabel, solar kabel, telefoonkabel, laadkabel en alarmkabel.

U bestelt top kwaliteit kabels, indien gewenst op maat geknipt, voor een vaste lage prijs. Heeft u internetkabels, kabels voor zonnepanelen of voor de aansluiting van uw speakers nodig? Maak uit onderstaand menu de keuze voor de juiste kabel.


Om u te helpen bij het kiezen van de juiste kabel hebben we per productcategorie een aantal belangrijke aspecten kort beschreven.
 
UTP kabel
UTP kabels zijn netwerkkabels. U kunt uw netwerkkabel kant en klaar kopen (op maat geknipt) of in dozen van 50, 100 of 305 meter. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om internerkabels met of zonder connectoren te bestellen. De kant en klare netwerkkabels vindt u onder de categorie patchkabels.
 

Luidsprekerkabel
De juiste luidsprekerkabel is erg belangrijk als u het maximale uit uw geluidsbron wilt halen. De speakerkabel is op maat leverbaar, maar ook te verkrijgen in rollen van 100 meter. Kies bij twijfel altijd voor een iets dikkere luidsprekerkabel, dit komt de geluidskwaliteit ten goede.
 

Hirschmann coax kabel
Hirschmann coax kabel is een hoogwaardige kabel geschikt voor uw televisie. U kunt de kabel op maat laten afleveren, maar ook bestellen in grote aantallen (100 of 500 meter). Hirschmann is een top kwaliteit tv-kabel voorzien van KabelKeur.
 

Prikkabel
Prikkabels worden vaak gebruikt om zelf feestverlichting te maken. U kunt uw prikkabel per meter bestellen of in rollen van 100 meter.  Naast de kabels vindt u ook alle andere bijbehorende producten, van lampen tot prikfittingen.
 

Solar kabel
Solar kabel is een kabel geschikt voor uw zonnepanelen. De kabel is per meter, per 100 meter en per 500 meter te bestellen. Solar kabel is beschikbaar in de kleuren rood en zwart en beide kleuren zijn geschikt voor binnen- en buiten gebruik. Ook met MC4 connectoren te verkrijgen.
 

Telefoonkabel
Telefoonkabel is kabel om uw installaties m.b.t. telefonie gereed te maken. De kabel wordt per 100 meter geleverd in de kleur wit en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.
 

Laadkabel
Een laadkabel is een kabel geschikt om elektrische auto’s op te laden. Laadkabels komen in twee verschillende types en kunnen precies op maat geleverd worden zodat ze perfect aansluiten op uw laadstation.
 

Alarmkabel
Alarmkabel wordt gebruik bij installaties waar strenge veiligheidseisen worden gesteld. Alarmkabel is er in veel varianten en is te bestellen per meter, per 100 meter en per 500 meter.

Weet u niet precies welke kabel u nodig heeft? Bel ons gerust op 088 - 51 11 677, stuur een e-mail naar klantenservice@kabel24.nl, of stel uw vraag in de chat rechts onderin uw scherm, onze medewerkers staan u graag te woord!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies