nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Grondkabel
Bent u van plan een XMVK-AS grondkabel te bestellen? Maak dan hieronder allereerst de keuze uit het aantal aders van de XMVK-AS grondkabel. Alle grondkabels XMVK-AS worden binnen 24 uur geleverd en tevens tegen een zeer lage prijs! Profiteer direct van de service van Kabel24 door online te bestellen!


XMVK-AS grondkabel, lichte installatiekabels voor in de grond!

Veel voorkomende grondkabels zijn de YMVK-AS kabels. Voor de aansluiting van bijvoorbeeld een schuur/tuinhuis op het elektriciteitsnet is de XMVK-AS uitermate geschikt! Kabel24 biedt u diverse XMVK-AS grondkabels uit voorraad aan!
 
De XMVK-AS is een grondkabel met een kleine buigstraal en tevens een kleine diameter. De kabel is daarnaast ook licht in gewicht en wordt gebruikt voor lichte en enkelvoudige installaties bij huizen.
 
Het verschil tussen de XMVK-AS en de YMVK-AS grondkabel is dat de YMVK-AS kabel een zwaardere kabel is die wordt toepast indien er hogere eisen aan de brandveiligheid worden gesteld. Tevens wordt de YMVK-AS gebruikt bij zwaardere installaties. XMVK-as
 
Voor vragen omtrent het toepassen of de benodigde lengte van de XMVK-AS grondkabel kunt u bij Kabel24.nl terecht. Neem gerust contact op via telefoon (088-51 11 677), per e-mail (klantenservice@kabel24.nl) en via Whatsapp (085 808 14 04).
 

Redenen voor u om de grondkabel kabel bij Kabel24.nl te bestellen

  • Binnen 24 uur beschikken over uw grondkabel;
  • Zeer scherp geprijsde kabels;
  • Deskundig advies over de toepassingsmogelijkheden;
  • Kwalitatief hoogwaardige grondkabel.
 
Naast deze kabel ook op zoek naar XMVK kabel voor binnen installaties en een zwaardere grondkabel? Dan bent u bij Kabel24.nl aan het juiste adres. Alle kabels voor een scherpe prijs bestelt u bij uw online kabelspecialist Kabel24!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies