YMVK-AS grondkabel

Komt de kabel in de grond te liggen? Dan is de YMVK-AS grondkabel de geschikte kabel. Een grondkabel wordt gebruikt in situaties waar de kabel in bijvoorbeeld het zand in de grond komt te liggen. Je bestelt de grondkabel eenvoudig online in diverse lengtes. Voordat je de specifieke lengte grondkabel kunt bestellen, dien je hieronder allereerst de keuze te maken uit het aantal aders.

De voordelen van Kabel24

De voordelen van Kabel24

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

Bij de aansluiting van een grondkabel of stroomkabel tuin gebruik je de aardlitze als aardedraad. Meer informatie over de juiste grondkabel en de buitenmantel van de grondkabel lees je in onze blog over de buitenmantel en aardlitze.

YMVK-AS grondkabel kopen voor een scherpe prijs!

Sta je op het punt om bepaalde installaties te verrichten waarbij er een kabel in de grond gelegd dient te worden, bijvoorbeeld het aansluiten van de buitenverlichting of een spatwaterdicht wandcontactdoos in de tuin? Dan is de grondkabel van Kabel24.nl zeer geschikt. Op Kabel24 is er een groot en divers aanbod YMVK-AS kabels voor een scherpe prijs!

De YMVK-AS grondkabel is een kabel waarbij je de buitenmantel kunt gebruiken als aarde. Bij een stroomkabel tuin staat het gedeelte “AS” in YMVK-AS voor aardescherm. Je kan hieraan herkennen of de buitenmantel van de kabel geschikt is om te gebruiken als aarde.

Heb je vragen of je juist een grondkabel 3x2,5 mm of een grondkabel 4x6 mm moet kopen voor je installatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Kabel24.nl. Wij zijn te bereiken via telefoon (088-51 11 677), per e-mail ([email protected]) en via Whatsapp (085 808 14 04).

Waarom YMVK-AS grondkabel online kopen bij Kabel24.nl?

Wij geven je de volgende garanties als je grondkabels bestelt bij Kabel24:

  • Op maat geknipte grondkabel;
  • Scherpe prijs;
  • Binnen 24u geleverd;
  • Deskundig advies op maat.

Heb je een 100 meter grondkabel nodig? Of liever een rol van 10 meter, 20 meter of 50 meter? Bij Kabel24 heb je de mogelijkheid om iedere gewenste lengte te bestellen. Grondkabel is per 100 meter zeer geschikt als je meerdere klussen hebt, waarvoor je dezelfde kabel gebruikt. Deze stroomkabels zijn uitermate geschikt voor het gebruik in de tuin. Heb je naast enkele meters grondkabel of XMVK-AS ook andere stroomkabels nodig, zoals de YMVK kabel of XMVK kabel? Profiteer dan eveneens van de scherpe prijzen voor onze installatiekabels! Neem gerust contact op voor vragen omtrent de grondkabel, installatiekabel, maar ook voor andere vragen. Wij helpen je graag.