UTP kabel

Ben je op zoek naar een UTP kabel? Bij Kabel24.nl vind je diverse varianten, zowel Cat5 kabel, Cat6 kabel en verschillende patchkabels. Een UTP kabel kan besteld worden in diverse lengtes. Voordat je de juiste lengte kunt selecteren, dien je allereerst een keuze te maken uit het gewenste type.

UTP kabel kopen met en zonder connectoren
De netwerkkabel, tevens beschikbaar als grondkabel variant, is te bestellen in rollen van 50, 100 en 305 meter. De varianten zijn verkrijgbaar in Cat5 en Cat6 varianten zonder connectoren. Indien je deze kabel met connectoren wenst, kun je kiezen voor de patchkabels. De patchkabels worden in diverse kleuren aangeboden. Hier onder kun je een keuze maken.

De voordelen van Kabel24

De voordelen van Kabel24

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

Welke UTP kabel heb ik nodig?

Een andere benaming voor de UTP kabel is netwerkkabel. Het product dient er voor om netwerktoepassingen te creëren. De snelheid van een netwerk kan verschillen door de diverse type kabels. Kabel24.nl biedt, zoals gezegd, de Cat5 kabel en Cat6 varianten.

Het verschil tussen beide varianten is de snelheid Mbps en data overdracht. De maximale snelheid van zowel de Cat5 als Cat6 kabel is 1000 Mbps. Wil je echter meer informatie over de netwerk, dan verwijzen wij je naar de blog over de UTP kabel en hoe je een UTP kabel kunt maken.

Diverse lengtes netwerkkabel

De producten zonder RJ45 connectoren zijn te bestellen in 50 meter, 100 meter en 305 meter. De patchkabels zijn echter al te bestellen vanaf 0,5 meter lang tot en met een lengte van 20 meter.

De patchkabels zijn naast de Cat5e en Cat6 varianten ook te bestellen in Cat6A. De patchkabels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder geel, groen, rood, blauw en grijs! Heb je meerdere producten nodig? Dan kunnen de kleuren goed gebruikt worden om onderscheid te maken tussen aansluitingen.

Naast de kabels, hebben wij ook losse RJ45 plug UTP in het assortiment. Mocht je zelf een netwerkkabel maken, dan kan dat met de aangeboden connectoren.

De gewenste UTP kabel gevonden, maar is er nog extra informatie gewenst over het product? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Kabel24.nl. Je kunt ons bereiken via telefoon (088 – 51 11 677).