Kabels voor thuis

Kabel24.nl is dé specialist op het gebied van kabels en biedt diverse kabels geschikt voor je woonsituatie. Je vindt hieronder diverse kabels voor thuis, zoals de UTP kabel, luidsprekerkabel, Hirschmann coax kabel, prikkabel, solar kabel, telefoonkabel, laadkabel en alarmkabel.

Je bestelt top kwaliteit kabels, indien gewenst op maat geknipt, voor een scherpe prijs. Heb je internetkabels, kabels voor zonnepanelen of voor de aansluiting van je speakers nodig? Maak uit onderstaand menu de keuze voor de juiste kabel. 

De voordelen van Kabel24

De voordelen van Kabel24

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

Om je te helpen bij het kiezen van de juiste kabel hebben we per productcategorie kort een aantal belangrijke aspecten beschreven.

UTP kabel

UTP kabels zijn netwerkkabels. Je kunt je netwerkkabel kant en klaar kopen (op maat geknipt) of in dozen van 50, 100 of 305 meter. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om internerkabels met of zonder connectoren te bestellen. De kant en klare netwerkkabels vind je onder de categorie patchkabels. 

Luidsprekerkabel

De juiste luidsprekerkabel is erg belangrijk als je het maximale uit je geluidsbron wil halen. De speakerkabel is op maat leverbaar, maar ook te verkrijgen in rollen van 100 meter. Kies bij twijfel altijd voor een iets dikkere luidsprekerkabel, dit komt de geluidskwaliteit ten goede.

Hirschmann coax kabel

Hirschmann coax kabel is een hoogwaardige kabel geschikt voor je televisie. Je kunt de kabel op maat laten afleveren, maar ook bestellen in grote aantallen (100 of 500 meter). Hirschmann is een top kwaliteit tv-kabel voorzien van KabelKeur.

Prikkabel

Prikkabels worden vaak gebruikt om zelf feestverlichting te maken. Je kunt de prikkabel per meter bestellen of in rollen van 100 meter. Naast de kabels vind je ook alle andere bijbehorende producten, van lampen tot prikfittingen.

Solar kabel

Solar kabel is een kabel geschikt voor je zonnepanelen. De kabel is per meter, per 100 meter en per 500 meter te bestellen. Solar kabel is beschikbaar in de kleuren rood en zwart en beide kleuren zijn geschikt voor binnen- en buiten gebruik. Ook met MC4 connectoren te verkrijgen.

Telefoonkabel

Telefoonkabel is kabel om je installaties m.b.t. telefonie gereed te maken. De kabel wordt per 100 meter geleverd in de kleur wit en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Laadkabel

Een laadkabel is een kabel geschikt om elektrische auto’s op te laden. Laadkabels komen in twee verschillende types en kunnen precies op maat geleverd worden zodat ze perfect aansluiten op het laadstation.

Alarmkabel

Alarmkabel wordt gebruik bij installaties waar strenge veiligheidseisen worden gesteld. Alarmkabel is er in veel varianten en is te bestellen per meter, per 100 meter en per 500 meter.

Weet je niet precies welke kabel je nodig hebt? Bel ons gerust op 088 - 51 11 677, stuur een e-mail naar [email protected], of stel je vraag in de chat rechts onderin je scherm, onze medewerkers staan je graag te woord!