Overige kabels

Kabel24.nl biedt een ruim assortiment kabels tegen een scherpe prijs. Hieronder bestel je eenvoudig op maat geknipte kabels voor bijvoorbeeld je huishoudelijke apparaten of gereedschappen. Zo bieden wij diverse soorten kabels, waaronder: pur kabel, netsnoer, signaalkabel, laskabel, of siliconenkabel.

Je kan ervoor kiezen om de kabels op maat geknipt bij je thuis te laten afleveren, maar je kunt ook complete rollen van 100 meter bestellen. Maak uit onderstaand menu je keuze.

De voordelen van Kabel24

De voordelen van Kabel24

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

Om je te helpen bij het kiezen van de juiste kabel hebben we per productcategorie een aantal belangrijke aspecten kort samengevat en daarnaast de toepassingsmogelijkheden van de kabels benoemd.

Pur kabel

Pur kabel staat voor purflex kabel. Dit type kabel wordt gebruikt bij installaties, waarbij de kabel wordt blootgesteld aan vochtige of droge oppervlakken. De kabel is uitgerust met een zogenoemde PUR mantel, hierdoor is de kabel goed bestendig tegen invloeden van buitenaf. Je kunt de kabel zowel per meter, als per 100 meter bestellen.

Netsnoer

Netsnoer is een kabel die je adapter verbindt met het stopcontact. Op Kabel24.nl bestel je eenvoudig en snel speciaal voor jou op maat gemaakte netsnoeren. De netsnoeren verschillen van elkaar in aantal aders, kleur, lengte en type stekker. De netsnoeren zijn te bestellen met de volgende stekkers:

  • Schukostekker
  • Contourstekker
  • Eurostekker

Stuurstroomkabel

Stuurstroomkabels zijn geschikt voor verplaatsbare toestellen en montages. Ons stuurstroomkabelassortiment is erg breed en diep. Alle soorten stuurstroomkabel kun je zowel per meter als per 100 meter bestellen.

Aardedraad

Aardedraad wordt gebruikt bij het aarden van leidingen of groepenkasten. Aardedraad bestel je in verschillende lengtes en diameters.

Vlakkabel

Vlakkabel heeft een buitenmantel van PVC en wordt gebruikt om elektrische takels en kranen te voeden. Vlakkabel is zeer betrouwbaar en is zowel per meter als per 100 meter te bestellen.

Siliconenkabel

Deze kabel is geschikt voor werkomgevingen met hoge temperaturen. Veel kabels hebben geen volledig functiebehoud bij extreme temperaturen. De hittebestendigen siliconenkabel behoudt alle functies en is te bestellen per meter en per 100 meter.

Laskabel

Laskabels worden gebruikt voor elektrische lasmachines. De kabel is geschikt voor hoge elektrische stromen. Laskabels zijn flexibel en goed geïsoleerd. Het product is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Signaalkabel

Signaalkabel is een brede omschrijving voor een groot aantal type kabels. Een signaalkabel wordt getypeerd door het hoge functiebehoud. Een voorbeeld van een signaalkabel is een brandmeldkabel. Je kan signaalkabel bestellen in verschillende kleuren, lengtes en verschillend aantal aders.

Mantelleiding H05GG-F

Mantelleiding H05GG-F is een soepele leiding met rubber mantel geschikt voor huishoudelijke toestellen zoals koffiezetapparaten, stofzuigers of koelkasten. De buitenmantel zorgt er voor dat de kabel hittebestendig is.

Heb je een vraag over welke kabel je het beste kunt kiezen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Dit kan telefonisch via 088 51 11 677 of stuur een e-mail naar [email protected]. Je kan je vraag ook rechts onderin je scherm in de chat stellen voor een direct antwoord. Onze medewerkers helpen je graag verder.