VMVL kabel

Ga je een wasmachine, vaatwasser of ander huishoudelijk apparaat aansluiten? Dan is de VMVL kabel het type snoer dat je zoekt. Hieronder vind je de snoeren en draden aangeboden door Kabel24! Maak online je keuze en bestel snel om te profiteren van de korte levertijden en scherpe prijzen.

Pagina
Pagina

VMVL kabel voor de aansluiting van uw droogautomaat!

Eenvoudig en met hoogwaardige kwaliteit en aansluiting gereed maken in jouw woning? De VMVL van Kabel24 is een zeer flexibel en eenvoudig te verwerken kabel voor de genoemde huishoudelijke apparaten.

VMVL kabel met de laagste prijsgarantie Alle VMVL kabels zijn te bestellen in de kleuren wit en zwart. Alle VMVL kabels worden geleverd in rollen van 100 meter. Op deze manier ben je altijd voorzien van een stuk dat lang genoeg is.

De VMVL kabel is te verkrijgen in 2-aderige, 3-aderige en 5-aderige varianten. Wil je echter weten welk type kabel of snoer je nodig hebt? Vraag het een van de kabelspecialisten van Kabel24. Je kunt je vragen stellen via telefoon (088 – 51 11 677), e-mail ([email protected]), of Whatsapp (085 808 14 04).

Waarom de VMVL kabel online bij Kabel24 bestellen?

  • Topkwaliteit kabels;
  • Lage prijzen van alle kabels en snoeren;
  • Zeer snelle leveringen;
  • Goede service en eerlijk advies.

VD draad, montagesnoer of flexibele buis met draad nodig? Kabel24 levert naast een grote diversiteit aan kabels ook draden en snoeren voor een lage prijs. Alles binnen 24 uur verzonden en van topkwaliteit. Bestel direct en geniet van onze service en snelle leveringen!