Pur kabel

Een veel voorkomende kabel in de industrie is de pur kabel. Het voordeel is dat de kabel zeer slijtvast is. Voor zware toepassingen en ruwe ondergronden is de polyurethaankabel uitermate geschikt. Kabel24.nl biedt je de H07BQ-F aan in 2-, 3-, 4- en 5-aderige varianten. Na het kiezen van de hoeveelheid aders, kun je de gewenste nominale aderdoorsnede selecteren.
De voordelen van Kabel24

De voordelen van Kabel24

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

Pur kabel

De pur kabel (H07BQ-F) is voorzien van etheen propeen rubber, afgekort EPR. Je kunt het product bestellen in rollen van 100 meter, maar ook kiezen voor een specifieke lengte door de kabel te bestellen per meter.

De medewerkers van Kabel24.nl staan je graag te woord in je zoektocht naar de juiste (pur) kabels. Indien je vragen hebt, kun je ons bereiken via telefoon (088 51 11 677), Whatsapp (085 808 14 04) en e-mail ([email protected]).

Toepassen van pur kabel

De pur kabel wordt veelal toegepast wanneer de kans op beschadiging door middel van slepen groot is. Je kunt hierbij denken aan de toepassingsgebieden als industrie en bouw, maar ook garagebedrijven.

Doordat het product slijtvast is en bestendig tegen de daaruit voortkomende beschadigingen, is het product uitermate geschikt om vuilwaterpompen en hitte producerende apparaten op aan te sluiten.

Algemene specificaties en aderkleuren van de pur kabel

Wij leveren jou de, speciaal voor de industrie geschikte, kabel die voldoet aan de volgende specificaties:

  • Geschikt voor nominale spanning 450/750C
  • De maximale geleidertemperatuur is +90°C
  • De aders zijn van soepel blank koper
  • Het buigbereik van de pur kabel is gelijk aan drie tot vijf maal de diameter van de kabel

De door Kabel24 geleverde polyurethaankabel wordt tot geleverd met maximaal 5 aders. De variant met 1 ader heeft de aderkleur zwart. Een 2-aderige pur kabels hebben blauwe en bruine aders. De variant met drie aders heeft naast de blauwe en bruine ader ook een groen/gele ader. De 4-aderige variant is voorzien van een bruine, zwarte, grijze en groen/gele ader. Blauw, bruin, grijs, zwart, en groen/geel zijn de aderkleuren in de 5-aderige variant. Wens je een meeraderige variant? Deze kabel is voorzien van enerzijds een groen/gele ader en verder van zwart genummerde aders.