Spijkerclips

Met behulp van spijkerclips kun je eenvoudig een installatiekabel of installatiebuis bevestigen op een spijkerbare ondergrond. Spijkerclips op Kabel24.nl zijn verkrijgbaar in verschillende vormen in de kleuren crème, naturel en grijs.

Deze producten zijn het ideale installatiemateriaal om een groot aantal klussen netjes mee af te werken. Een goed voorbeeld hiervan is het afwerken van bekabeling. Welke variant je nodig hebt voor welke situatie, lees je hieronder.

Pagina
Pagina

Verschillende soorten spijkerclips

Spijkerclips komen in veel soorten en maten voor. Op Kabel24.nl worden de volgende varianten aangeboden:

  • Spijkerclips: Eenvoudig te bevestigen met een spijker
  • Plugclips: Eenvoudig te bevestigen met behulp van een plug
  • Spijkerplugclips: Combineert functionaliteiten van beide varianten

Alle bovengenoemde varianten zijn beschikbaar in een enkele uitvoering én een dubbele uitvoering. Kies afhankelijk van je situatie de geschikte clips. Weet je niet zeker welke het meest geschikt zijn? Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder. De contact informatie vind je onderaan de pagina.

Tip: Heb je relatief zware kabels of installatiebuizen die je wilt wegwerken? Kies er dan voor om wat extra clips te gebruiken. Op deze manier wordt het gewicht van de kabel of buis over een groter aantal clips verdeeld.

Weet je niet zeker welke spijkerclips je het beste kunt toepassen in jouw situatie? Bel ons op 088 – 51 11 677, of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij helpen je graag verder.

Spijkerclips kopen? Houd rekening met de volgende aspecten

  • Spijkerclips zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.
  • Je kunt spijkerclips gebruiken om meerdere kabels tegelijk te bundelen. Als je de kabels wat beter wilt beschermen of de kabels te zwaar zijn, kun je er ook voor kiezen om ze in een kabelgoot te verwerken.
  • Spijkerclips zijn Uv-bestendig. Ze zijn dus niet gevoelig voor Uv-stralen en geschikt voor buitengebruik.
  • De clips op Kabel24.nl worden geleverd per veelvouden van 100. Een nadeel van een spijkerclip is dat het niet altijd het gewicht van de kabels kan dragen. Een kabelkoker is in bepaalde situaties een passend alternatief.
  • Spijkerclips zijn toe te passen in omgevingen met een temperatuurbereik tussen -40°C en 90°C.
  • Spijkerclips op Kabel24.nl zijn geschikt voor diameters tussen de 11 mm en 40 mm.