Kabelgoot

Wens je diverse kabels weg te werken? Gaan er meerdere kabels van A naar B en wil je een kwalitatief hoogwaardige goot van staal? Dan is de kabelgoot van Kabel24 geschikt voor jou. Wanneer er in je pand kabels dienen te gaan van ruimte A naar ruimte B, dan is het een veilige oplossing om kabels te plaatsen in een kabelgoot en op deze manier de kabels weg te werken en te leiden naar de plaats van de installatie(s).
De voordelen van Kabel24

De voordelen van Kabel24

 • Altijd scherp geprijsd
 • 90 dagen retourtermijn
 • Gratis verzending vanaf €100,-*

Het gemak van kabelgoot

Een kabel raakt niet verwikkeld met andere kabels, je kunt er niet over struikelen en de kabels liggen uit het zicht. De kabelgoot is, zoals de naam al aangeeft, een goot waar je kabels in kunt plaatsen om  je installaties goed aan te sluiten en je kabels op een veilige manier op te bergen.

Maak hieronder een keuze uit de breedte van de goot alvorens je gewenste lengte en aanverwanten kunt bestellen. Meer informatie over de betreffende goten, de toepassing, de aanverwanten en het merk lees je hier. 

Afmetingen

Kabelgoot kan gezien worden als een opbergsysteem voor verschillende kabels en draden. Wij leveren je de goot met een standaard hoogte 60 millimeter en met een lengte van 3 meter. Wanneer je in totaal 15 meter nodig hebt, dien je 5 maal het gewenste artikel aan te schaffen.

De kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende varianten. Alle varianten zijn van staal gemaakt. De breedste kabelgoot is 600 millimeter breed en de meest smalle variant heeft een breedte van 70 millimeter. Voor iedere situatie, met verschillende hoeveelheden en verschillende kabeldiktes, is er een oplossing.

Ophangbeugels, plafondbeugels en meer

Naast de kabelgoten zijn er ook diverse ophangbeugels, c-beugels, aftakstukken met en zonder deksel en diverse bochten. Daarnaast bieden wij je plafondbeugels, montageplaten en draadstangen aan. Al deze onderdelen maken het mogelijk om uw kabelgootsysteem met bijpassende onderdelen bij Kabel24 te bestellen en in één keer gereed te maken.

De kabelgoot is door middel van alle aanverwanten, beugels en aftakstukken te plaatsen als een goot onder het plafond van een bepaalde ruimte. Door de diverse aanverwanten kun jezelf je kabeldraagsysteem vorm geven, wat zeer prettig kan zijn voor het op een goede manier verwerken van het systeem.

Geperforeerd en gesloten goot

De kabelgoot wordt aangeboden in verschillende afmetingen. Zoals zojuist omschreven is de hoogte 60 millimeter en de lengte 3 meter. Wij bieden je een tiental verschillende breedtes aan en dat in een tweetal type kabelgoten: geperforeerd en gesloten.

De breedtes van de beschikbare kabelgoten zijn als volgt:

 • 70 millimeter breed.
 • 100 millimeter breed.
 • 120 millimeter breed.
 • 150 millimeter breed.
 • 200 millimeter breed.
 • 250 millimeter breed.
 • 300 millimeter breed.
 • 400 millimeter breed.
 • 500 millimeter breed.
 • 600 millimeter breed.

Geperforeerde kabelgoot van Niedax De meest voorkomende en verkochte variant heeft een breedte van 300 millimeter. Deze variant, maar ook alle andere varianten, zijn verkrijgbaar als geperforeerde en gesloten kabelgoot. De geperforeerde kabelgoot zie je hieronder.

Wat is het verschil?

Geperforeerde kabelgoten zijn voorzien van kleine gaatjes waardoor je snel en eenvoudig kabels vast kunt maken aan de bodem van de goot. Dit doe je door bijvoorbeeld een bundelbandje (ook wel tyrap genoemd) door het gaatje te halen, over de kabel heen te halen en uiteindelijk weer door het gaatje, om het door de sluiting van de tyrap te halen en vast te zetten.

Een gesloten kabelgoot is, zoals de naam al zegt, een variant met gesloten bodem. Hierbij is de onderkant van de goot dicht en dit heeft als voordeel dat niemand in de goot kan kijken en bijvoorbeeld bij de YMVK kabel in de goot komen.

Niedax kabelgoot

De aangeboden kabelgoten zijn van het merk Niedax. Niedax levert kwalitatief hoogwaardige producten uit en wordt zeer veel toegepast in bedrijfspanden, winkelcentra, schoolgebouwen en andere gebouwen.

Ben je reeds bekend met het merk Niedax en ben je op zoek naar een specifieke kabelgoot en/of onderdeel? Wij hebben alle producten voorzien van de artikelnummers van Niedax. Wanneer je een open ophang beugel (c-beugel) nodig hebt voor de kabelgoot 300mm, dan kun je het artikel herkennen aan het nummer: ZCB300.

Reeds op zoek naar kabelgoot of andere kabels, draden en aanverwanten? Alle artikelen zijn online te bestellen. Voor vragen kun je contact opnemen via telefoon (088 – 51 11 677), e-mail ([email protected]) en Whatsapp (085 808 14 04).