Netsnoer

Er zijn een groot aantal apparaten die gebruik maken van een netsnoer met bijpassende stekker. Wij van Kabel24.nl bieden je daarom een breed assortiment netsnoeren. Je bestelt de snoeren, in de door jou aangegeven lengte, met de stekker die erbij past. We bieden de volgende snoeren met stekkers aan: netsnoer met Schuko stekker, netsnoer met eurostekker en netsnoer met contourstekker.

Weet je niet precies welk type netsnoer en stekker je nodig hebt? Onder het keuzemenu gaan we dieper in op verschillende productspecificaties. Mocht je weten welke variant je nodig hebt, maak dan uit onderstaand menu een keuze om verder te winkelen.

De voordelen van Kabel24

De voordelen van Kabel24

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

Op Kabel24.nl bieden we je drie verschillende soorten netsnoer met stekker aan. Om je te helpen bij het uitkiezen van het juiste product hebben we een aantal belangrijke aspecten benoemd.

Netsnoer met Schuko stekker

Heb je een Schuko contactdoos? Dan kun je gebruik maken van een eurostekker of contour stekker. Je hoeft dus niet per se te kiezen voor een Schuko stekker. Schuko stekkers passen in veel Europese wandcontactdozen, maar niet in allemaal. Zo passen ze bijvoorbeeld niet een in Italiaans, Zwitsers of Deens stopcontact.

Tip: twijfel je welke aderdoorsnede je het beste kunt kiezen? Neem voor advies contact op met één van onze deskundige medewerkers. De contactinformatie vind je onderaan de pagina.

Verschil tussen een Schuko stekker en een contourstekker

Ondanks dat ze er optisch redelijk hetzelfde uitzien, zijn er wel degelijk verschillen. Zo hebben contourstekkers geen aardcontactlippen in de randzekeringen. Een contourstekker kan ook een hogere stroomsterkte aan.

Netsnoer met eurostekker

Een eurostekker wordt hoofdzakelijk gebruikt voor lichte apparatuur dat geen aarde nodig heeft. De stekker is uitgerust met twee metalen pennen. Eurostekkers passen in alle Europese stopcontacten, met uitzondering van Groot-Brittannië, Ierland, Cyprus en Malta. De officiële naam is CEE 7/16.

Tip: Kijk ook eens naar ons assortiment stekkers. Vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 088 51 11 677.