YMVK kabel

Worden er aan de installatie hoge eisen gesteld wat betreft de brandveiligheid? Dan is de YMVK kabel de kabel die je zoekt! Veelal wordt deze kabel ook aangeduid als YMVK-mb, waarbij “mb” staat voor: moeilijk brandbaar. Door te werken met deze installatiekabel ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige kabel die tevens volstaat bij strengere eisen betreffende brandveiligheid. Kies hieronder het aantal aders van de YMVK kabel en maak je bestelling online eenvoudig gereed.

Hieronder heb je de keuze uit 2-aderige tot en met 5-aderige kabel. Elke kabel kan in gewenste afmeting geleverd worden. Ook zijn er YMVK km pakketen beschikbaar.

De voordelen van Kabel24

De voordelen van Kabel24

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

YMVK kabel, voor tijdelijke grotere stroombelasting en diverse ruimten

De YMVK kabel is een kabel die tijdelijk een grotere stroombelasting kan hebben en tevens geschikt is om in diverse ruimten toe te passen. De kabel is dan ook een van de meest voorkomende installatiekabels voor werkzaamheden bovengronds. Kabel24 biedt alle varianten van de YMVK installatiekabel online uit voorraad aan!

Een XMVK kabel is een installatiekabel voor de lichtere installatiewerkzaamheden, waarbij de YMVK geschikt is voor de zwaardere installaties voor onder andere utiliteit en industrie. Je bestelt de kabel met het gewenste aantal aders al vanaf 1 meter.

Voor alle vragen omtrent deze stroomkabel kun je bij Kabel24 terecht!

De YMVK kabel wordt vaak verward met de VMVK kabel. De kabels lijken erg veel op elkaar. Het grootste verschil is dat het isolatiemateriaal anders is. De VMVK kabel komt echter steeds minder voor. Doordat er door de jaren heen steeds strengere eisen zijn gesteld aan bijvoorbeeld de brand veiligheid van installaties, is de VMVK kabel zo goed als volledig vervangen door de YMVK kabel. Wilt u het aantal aders van uw benodigde YMVK kabel weten of heeft u andere vragen? Stel deze gerust via telefoon (088 - 51 11 677), e-mail ([email protected]) of Whatsapp (085 808 14 04).

Waarom de YMVK kabel bij Kabel24 bestellen?

Je hebt de volgende redenen om de YMVK kabel te bestellen bij Kabel24:

  • KEMA-KEUR stroomkabels;
  • Alle YMVK op voorraad;
  • Verzending binnen 24 uur;
  • Per meter te bestellen;
  • Extra scherpe prijs bij 100 meter;
  • Advies over de toepassing;
  • Gratis op maat geknipt

Naast de YMVK bieden wij ook diverse andere kabels voor bovengrondse installaties aan, zoals de YMVKmb-ss en neopreen kabel. Heb je echter een grondkabel nodig? Klik dan hier voor de YMVK-AS grondkabel of neem contact op met Kabel24!