Flexibele buis met draad

Ben je bezig met installatiewerkzaamheden of een lastige installatieklus? Dan is een flexibele buis met draad van Kabel24 wat je zoekt. Hieronder vind je een divers aanbod van de flexibele buis met draad van hoogwaardige kwaliteit. Maak direct je keuze en profiteer van de snelle levering en uitstekende service van Kabel24.nl!
Pagina
Pagina

Geen draden meer trekken door de flexibele buis met draad

Het voordeel van dit product is dat je installatieklussen vele malen eenvoudiger worden. Je bent niet meer genoodzaakt om kabels te trekken, waardoor je op een prettige manier je klussen kunt klaren. Op Kabel24 vind je diverse varianten van de flexibele buis met draad!

Heb je een buis met COAX kabel nodig of juist een voorbedrade buis met schakeldraad? Alle varianten bestel je eenvoudig online en tegen een zeer scherpe prijs bij Kabel24. 

De producten worden geleverd in rollen van 100 meter. Op deze manier ben je altijd voorzien van een buis met draad die voldoende lengte heeft.

Welke voordelen heb je als je flexibele buis met draad bestelt bij Kabel24.nl?

  • Zelfdovende en vlamvertragend;
  • Kwalitatief hoogwaardig product;
  • Voorradig;
  • Verzending binnen 24 uur;
  • Geen kabels meer trekken.

Heb je naast de voorbedrade buis nog losse installatiedraden, luidsprekerkabel of UTP kabels nodig? Deze zijn eveneens te bestellen bij Kabel24 en voor een scherpe prijs! Kabel24 is de online groothandel op het gebied van kabels, snoeren en draden.