Telefoonkabel

Ben je op zoek naar kabels om analoge telefonie aan te sluiten? Dan kun je een telefoonkabel kopen. In ons assortiment kun je kiezen uit een telefoonkabel 2 of 4 aderig. De telefoonkabel wordt op rol geleverd. Wil je graag snel aan de slag? Dat kan! De telefoonkabels worden namelijk snel geleverd.

Telefoonkabel op rol

Ondanks het feit dat bijna iedereen tegenwoordig een mobiele telefoon heeft, wordt er nog steeds gebruik gemaakt van vaste telefonie. Voor het gebruik van analoge telefonie of andere analoge signalen is een telefoonkabel geschikt. Maar ook voor het transport van digitale signalen (bijvoorbeeld ISDN en xDSL) kun je een telefoonkabel kopen. In ons assortiment vind je telefoonkabels op rol. In totaal zit hier 100 meter kabel op. Je kunt kiezen uit verschillende aantallen aders. Er is een telefoonkabel met 2 aders of met 4 aders.

  • Telefoonkabel 2 aderig: deze telefoonkabel heeft 2 aders van 0,6mm. De buitendiameter is 3,1mm. Hij is wit van kleur en het is een telefoonkabel op rol van 100 meter. De kabel is zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • Telefoonkabel 4 aderig: deze telefoonkabel heeft 4 aders van 0,6mm. De buitendiameter is 4,8mm. Hij is wit van kleur en het is een telefoonkabel op rol van 100 meter. De kabel is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Telefoonkabel kopen bij Kabel24

Een telefoonkabel kopen bij Kabel24 brengt een aantal voordelen met zich mee. Je bestelt deze eenvoudig en snel via onze website. De telefoonkabel op rol wordt ook nog eens snel geleverd. Via onze website profiteer je van de laagste prijsgarantie. Plaats je een bestelling van boven de €100,-? Dan wordt hij gratis verzonden.

Weet je niet welke telefoonkabel je moet kopen? Of heb je vragen over de telefoonkabel aansluiten? Neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice. We helpen je graag bij het maken van een keuze. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 51 11 677. Ook kun je ons een mail sturen. Stuur deze naar [email protected].

Een telefoonkabel aansluiten, hoe doe je dat?

Een telefoonkabel aansluiten is niet zo’n moeilijke klus. Je hebt naast de telefoonkabel ook RJ11 connectoren nodig. Om de RJ11 connectoren op de kabel aan te sluiten volg je de onderstaande stappen.

  • Strip de kabel (alleen de buitenmantel)
  • Zorg ervoor dat alle aders dezelfde lengte hebben
  • Schuif de aders in de connector (in de juiste volgorde). Houd het lipje van de connector naar de onderkant
  • De ommanteling moet ook in de connector komen. Minimaal tot aan de inkeping
  • Met een speciale krimptang zet je de aders vast