nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Kabel24.nl biedt u een ruim assortiment kabels tegen de laagste prijs. Hieronder bestelt u eenvoudig op maat geknipte kabels voor bijvoorbeeld uw huishoudelijke apparaten of gereedschappen. Zo bieden wij u diverse soorten kabels, waaronder: pur kabel, netsnoer, aardedraad,signaalkabel, laskabel, siliconenkabel, stuurstroomkabel, mantelleiding H05GG-F of vlakkabel.

U kunt er voor kiezen om de kabels op maat geknipt bij u thuis te laten afleveren, maar u kunt ook complete rollen van 100 meter bestellen. Maak uit onderstaand menu uw keuze.


Om u te helpen bij het kiezen van de juiste kabel hebben we per productcategorie een aantal belangrijke aspecten kort samengevat en daarnaast de toepassingsmogelijkheden van de kabels benoemd.
 
Pur kabel
Pur kabel staat voor purflex kabel. Dit type kabel wordt gebruikt bij installaties, waarbij de kabel wordt blootgesteld aan vochtige of droge oppervlakken. De kabel is uitgerust met een zogenoemde PUR mantel, hierdoor is de kabel goed bestendig tegen invloeden van buitenaf. U kunt de kabel zowel per meter als per 100 meter bestellen. 
 
Netsnoer
Netsnoer is een kabel die uw adapter verbindt met het stopcontact. Op Kabel24.nl bestelt u eenvoudig en snel speciaal voor u op maat gemaakte netsnoeren. De netsnoeren verschillen van elkaar in aantal aders, kleur, lengte en type stekker. De netsnoeren zijn te bestellen met de volgende stekkers:

  • Schukostekker
  • Contourstekker
  • Eurostekker
Stuurstroomkabel
Stuurstroomkabels zijn geschikt voor verplaatsbare toestellen en montages.
Ons stuurstroomkabelassortiment is erg breed en diep. Alle soorten stuurstroomkabel kunt u zowel per meter als per 100 meter bestellen.
 
Aardedraad
Aardedraad wordt gebruikt bij het aarden van leidingen of groepenkasten. Aardedraad bestelt u in verschillende lengtes en diameters.
 
Vlakkabel
Vlakkabel heeft een buitenmantel van PVC en wordt gebruikt om elektrische takels en kranen te voeden. Vlakkabel is zeer betrouwbaar en is zowel per meter als per 100 meter te bestellen.
 
Siliconenkabel
Deze kabel is geschikt voor werkomgevingen met hoge temperaturen. Veel kabels hebben geen volledig functiebehoud bij extreme temperaturen. De hittebestendigen siliconenkabel behoudt alle functies en is te bestellen per meter en per 100 meter.
 
Laskabel
Laskabels worden gebruikt voor elektrische lasmachines. De kabel is geschikt voor hoge elektrische stromen. Laskabels zijn flexibel en goed geïsoleerd. Het product is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
 
Signaalkabel
Signaalkabel is een brede omschrijving voor een groot aantal type kabels. Een signaalkabel wordt getypeerd door het hoge functiebehoud. Een voorbeeld van een signaalkabel is een brandmeldkabel. U kunt signaalkabel bestellen in verschillende kleuren, lengtes en verschillend aantal aders.

Mantelleiding H05GG-F
Mantelleiding H05GG-F is een soepele leiding met rubber mantel geschikt voor huishoudelijke toestellen zoals koffiezetapparaten, stofzuigers of koelkasten. De buitenmantel zorgt er voor dat de kabel hittebestendig is.

Heeft u een vraag over welke kabel u het beste kunt kiezen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Dit kan telefonisch via 088 51 11 677, of stuur een e-mail naar klantenservice@kabel24.nl. U kunt uw vraag ook rechts onderin uw scherm in de chat stellen voor een direct antwoord. Onze medewerkers helpen u graag verder.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies