nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Alarmkabel kopen? Kabel24 biedt je halogeenvrije alarmkabel aan in diverse varianten. Je hebt de keuze uit 4-aderige, 6-aderige, 8-aderige en 12 aderige kabels. Daarnaast heb je de keuze uit de alarmkabels 2+2 aderig, 2+4 aderig, 2+6 aderig en 2+8 aderig. Voor elke situatie bieden wij je een geschikte kabel. De producten zijn te bestellen per meter, maar ook in rollen van 100 en 500 meter. Hieronder kun je de gewenste categorie selecteren.Alarmkabel voor uw alarmsysteem

De alarmkabel is geschikt om toe te passen in situaties waarbij er strenge veiligheidsregels worden gehanteerd met betrekking tot gebouwen en mensen. Het product wordt veel toegepast om alarmsystemen in een gebouw of pand te verbinden en te installeren. Heb je een nieuw alarmsysteem gekocht? Dan is de kabel van Kabel24 een uitermate geschikt product.
 
Wil je graag weten welk type alarmkabel van toepassing is in jouw situatie? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten bij Kabel24! Je kunt ons bereiken via telefoon (088 – 51 11 677), Whatsapp (085 808 14 04) en eveneens via e-mail (klantenservice@kabel24.nl).


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies