nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Indien u van plan bent om kabel te bestellen, dient u allereest een keuze te maken uit rode- of zwarte solar kabel met MC4 connectoren. Hieronder kunt u de aangegeven keuze maken. Vervolgens kunt u de dikte van de kabel en de gewenste lengte kiezen.


Solar kabel voor uw zonne-energie installatie

Deze kabel is uitermate geschikte kabel om uw zonnepanelen mee aan te sluiten. Het voordeel van de kabels die u bij Kabel24.nl bestelt, is dat u niet verplicht bent om een rol van 100 meter te bestellen! U kunt bij Kabel24.nl uw solar kabel bestellen met en zonder MC4 connectoren en u kunt precies het aantal meter zonnepaneel kabel bestellen zoals u wenst.
 
De kabel is zowel buiten- als binnenruimten te gebruiken. De beschikbare kabels die wij u aanbieden hebben een buitendiameter van 4mm of van 6mm. Daarnaast kunt u kiezen om de betreffende varianten te bestellen in het rood en/of zwart. U kunt door te werken met een tweetal kleuren eenvoudig onderscheid maken in de functies/aansluitingen van de draden.
 
De solar kabel is tevens zeer flexibel en eenvoudig in gebruik. U bestelt de solar kabel uit voorraad en kunt de kabel al binnen 24 uur op een locatie naar keuze ontvangen. Heeft u echter vragen omtrent de kabels 4mm of de 6mm? Stel uw vraag gerust via telefoon (053 – 203 00 88), e-mail (info@kabel24.nl), of Whatsapp (06 32 27 14 27).
 

Het voordeel van het bestellen van uw producten bij Kabel24?

Door te bestellen bij Kabel24.nl bent u gegarandeerd van de volgende voordelen:
  • Levering binnen 24 uur;
  • Diverse varianten;
  • Deskundig advies over de mogelijke toepassingsgebieden;
  • Scherpe prijzen;
  • Levering per meter of in rollen van 100 meter.