nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Bent u op zoek naar een UTP kabel? Bij Kabel24.nl vindt u diverse varianten, zowel Cat5 kabel, Cat6 kabel en verschillende patchkabels. Een UTP kabel kan besteld worden in diverse lengtes. Voordat u de juiste lengte kunt selecteren, dient u allereerst een keuze te maken uit het gewenste type.


UTP kabel kopen met en zonder connectoren

De netwerkkabel, tevens beschikbaar als grondkabel variant, is te bestellen in rollen van 50, 100 en 305 meter. De varianten zijn verkrijgbaar in Cat5 en Cat6 varianten zonder connectoren. Indien u deze kabel met connectoren wenst, kunt u kiezen voor de patchkabels. De patchkabels worden in diverse kleuren aangeboden. Hier onder kunt u uw keuze maken.


 

Welke UTP kabel heb ik nodig?

Een andere benaming voor de UTP kabel is netwerkkabel. Het product dient er voor om netwerktoepassingen te creëren. De snelheid van een netwerk kan verschillen door de diverse type kabels. Kabel24.nl biedt u, zoals gezegd, de Cat5 kabel en Cat6 varianten.
 
Het verschil tussen beide varianten is de snelheid Mbps en data overdracht. De maximale snelheid van zowel de Cat5 als Cat6 kabel is 1000 Mbps. Wilt u echter meer informatie over de netwerk, dan verwijzen wij u naar de blog over de UTP kabel en hoe u een UTP kabel kunt maken.

 

Diverse lengtes netwerkkabel

De producten zonder RJ45 connectoren zijn te bestellen in 50 meter, 100 meter en 305 meter. De patchkabels zijn echter al te bestellen vanaf 0,5 meter lang tot en met een lengte van 20 meter.

De patchkabels zijn naast de Cat5e en Cat6 varianten ook te bestellen in Cat6A. De patchkabels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder geel, groen, rood, blauw en grijs! Heeft u meerdere producten nodig? Dan kunnen de kleuren goed gebruikt worden om onderscheid te maken tussen aansluitingen.
UTP kabel zelf maken met rj45 UTP plug
 

Naast de kabels, hebben wij ook losse RJ45 plug UTP in het assortiment. Mocht u zelf een netwerkkabel maken, dan kan dat met de aangeboden connectoren.

De gewenste UTP kabel gevonden, maar is er nog extra informatie gewenst over het product? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Kabel24.nl. U kunt ons bereiken via telefoon (088 – 51 11 677).


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies