nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

VD draad, wordt ook wel vinyldraad genoemd. Het is een veelvoorkomend en veel gebruikt draad om elektrische apparaten op de meterkast/groepenkast aan te sluiten. Kabel24 biedt hieronder de beschikbare VD draden aan. Je hebt de keuze uit zwarte, bruine, blauwe en geel/groene stroomdraden.

Donne VD draad per set

VD draad van Donne

Wij leveren het VD installatiedraad van het merk Donne. Het stroomdraad is kwalitatief hoogwaardig en bij Kabel24.nl voor een scherpe prijs te bestellen per type, maar ook per set. Maak online de bestelling gereed of geef de bestelling telefonisch of per e-mail aan ons door en wij zorgen dat je bestelling zo spoedig mogelijk geleverd krijgt


 


Bezig met laden...
€ 130,67 incl. BTW Per stuk
Aantal: 
€ 22,69 incl. BTW Per stuk
Aantal: 
€ 36,30 incl. BTW Per stuk
Aantal: 
€ 36,30 incl. BTW Per stuk
Aantal: 
€ 36,30 incl. BTW Per stuk
Aantal: 

VD draad, installatiedraad voor diverse toepassingen!

Je kunt VD draad bij Kabel24 bestellen in dozen per 100 meter. Dit is een zeer geschikte lengte stroomdraad indien je regelmatig een installatieklus uit moet voeren. De VD draden die je hieronder aangeboden worden, zijn van met merk Donne.
 
Donne is een A-merk en een van de meest voorkomende VD draden op het gebied van installaties. Bestel je producten bij Kabel24 en profiteer van een snelle levering, lage prijs en tevens kwalitatief hoogwaardige draad!VD draad kopen als combinatiepakket

Om het overzicht compleet te maken, is het van belang om aan te geven welke functies de draden hebben en hoe de draden genoemd worden. Zoals de term door stroomdraad L en N (fase en nul) door velen gebruikt wordt. Allereerst, het zwarte draad is schakeldraad, het blauwe is nuldraad, het bruine is fasedraad en daarnaast is het geel/groene VD draad het aardedraad. Heb je alle vier de VD draden nodig? Bestel dan voor een scherpe prijs het combinatiepakket met alle vier de VD draden.
 

Waarom VD draad bestellen bij Kabel24.nl?

  • De bestelling wordt geleverd binnen 24 uur.
  • Kwalitatief hoogwaardige VD draden.
  • Eerlijk en deskundig advies op maat.
 
Naast de VD installatiedraden bieden wij ook montagesnoer, flexibele buis met VD draad diverse andere kabels zoals de hirschmann coax kabel. Wij bieden je diverse draden en kabels om de werkzaamheden gereed te maken. Kabel24.nl is dé online groothandel en specialist in kabels, draden en meer.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies