nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

VD draad, wordt ook wel vinyldraad genoemd. Het is een veelvoorkomend en veel gebruikt draad om elektrische apparaten op de meterkast/groepenkast aan te sluiten. Kabel24 biedt u hieronder de beschikbare VD draden aan. U heeft de keuze uit zwarte, bruine, blauwe en geel/groene draden.

Donne VD draad per set

VD draad van Donne

Wij leveren u het VD installatiedraad van het merk Donne. Deze draden zijn kwalitatief hoogwaardig en bij Kabel24.nl voor een scherpe prijs te bestellen per type, maar ook per set. Maak online uw bestelling gereed of geef uw bestelling telefonisch of per e-mail aan ons door en wij zorgen dat u uw bestelling geleverd krijgt!


 


Bezig met laden...

VD draad, installatiedraad voor diverse toepassingen!

U kunt uw VD draad bij Kabel24 bestellen in dozen per 100 meter! Een zeer geschikte lengte indien u regelmatig een installatieklus uit moet voeren. De VD draden die u hieronder aangeboden worden, zijn van met merk Donne.
 
Donne is een A-merk en een van de meest voorkomende VD draden op het gebied van installaties. Bestel uw producten bij Kabel24 en profiteer van een snelle levering, lage prijs en tevens kwalitatief hoogwaardige draad!VD draad kopen als combinatiepakket

Om het overzicht compleet te maken, is het van belang om aan te geven welke functies de draden hebben. Allereerst, het zwarte draad is schakeldraad, het blauwe is nuldraad, het bruine is fasedraad en daarnaast is het geel/groene VD draad het aardedraad. Heeft u alle vier de VD draden nodig? Bestel dan voor een scherpe prijs het combinatiepakket met alle vier de VD draden! 
 

Waarom VD draad bestellen bij Kabel24.nl?

  • Uw bestelling wordt geleverd binnen 24 uur;
  • Kwalitatief hoogwaardige VD draden 
  • Eerlijk en deskundig advies op maat;
 
Naast de VD installatiedraden bieden wij u ook montagesnoerflexibele buis met VD draad en diverse andere kabels zoals de hirschmann coax kabel.Wij bieden u diverse draden en kabels om uw werkzaamheden gereed te maken. Kabel24.nl is uw online groothandel en specialist in kabels, draden en meer!