nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Installatiekabel
Voor de installatiewerkzaamheden zijn installatiekabels essentieel. De XMVK kabel is een installatiekabel die veelal gebruikt wordt voor lichte installaties. Bij een lichte installatie kunt u bijvoorbeeld denken aan het aansluiten van een wandcontactdoos. U kunt de XMVK kabel bestellen in diverse soorten. Hieronder ziet u het overzicht van de beschikbare XMVK kabels.
 


XMVK kabel voor de lichte installaties

Lichte installatiewerkzaamheden kunnen gereed gemaakt worden met een XMVK kabel die voor een zeer scherpe prijs bij Kabel24 te verkrijgen zijn. Wij leveren de bestelde kabel binnen 24 uur op de door u gekozen locatie.
 
Heeft u slechts enkele meters installatiekabel nodig of wilt u graag een langere kabel, bijvoorbeeld een rol van 100 meter? Dat is allemaal mogelijk bij Kabel24.nl! U krijgt uw XMVK kabel geleverd in de door u gewenste lengte. Maak allereerst de keuze uit de 2, 3, 4 of 5 aderige XMVK kabels. 
 
Heeft u vragen omtrent het aantal aders of de doorsnede van de kabel die u nodig heeft? Stel uw vraag aan een van de medewerkers van Kabel24.nl. Zij helpen u graag verder met het vinden van de juiste kabel. U kunt ons bereiken via telefoon (053-203 00 88), per e-mail (info@kabel24.nl) en via Whatsapp (06 32 27 14 27).
 

Bestel uw XMVK installatiekabel bij Kabel24.nl!

Wij geven u de volgende garanties, wanneer u een XMVK installatiekabel bestelt bij Kabel24:
  • Te bestellen in elke gewenste lengte;
  • Op maat geknipt;
  • Laag in prijs;
  • Hoogwaardige kwaliteit;
  • Levering binnen 24u;
  • Advies op maat.
 
Bent u op zoek naar installatiekabels voor zwaardere installaties dan waarvoor de XMVK kabel geschikt is? Bekijk dan eens de YMVK kabel. Mocht u er onverhoopt niet uitkomen, laat het ons weten en wij helpen u graag verder. Kabel24 is uw online groothandel in XMVK kabels en luidsprekerkabel, UTP kabel en meer!