Coax kabel Hirschmann

De geschikte kabel om de aansluiting van je kabeltelevisie gereed te maken. Een goede Hirschmann coax kabel zorgt voor minder storingen doordat de frequenties in de kabel niet naar buiten en/of naar binnen kunnen. Het is daarom van belang dat je een gekeurde en tevens kwalitatief goede kabel aanschaft voor je aansluiting. Hieronder kun je het product bestellen per meter, maar ook per 100 meter (doos) of 500 meter (haspel).


Hirschmann coax kabel met KabelKeur

Kabel24 levert diverse soorten kabels, waaronder de genoemde coax kabel. Het is, zoals aangegeven, van belang dat je een kwalitatief goed product aanschaft. Een coax kabel van goede kwaliteit en voorzien van KabelKeur is bijvoorbeeld de kabel van het merk Hirschmann.

Het product van het merk Hirschmann, dat wij je aanbieden, is van zeer goede kwaliteit en tevens voorzien van het genoemde keurmerk KabelKeur.

Ben je van plan coax kabel te bestellen, kijk dan allereerst of je gewenste product is voorzien van KabelKeur! Hirschmann coax kabel met KabelKeur

Heb je vragen omtrent het product of de levering? Neem dan gerust contact op via telefoon (088 – 51 11 677), e-mail ([email protected]) of Whatsapp (085 808 14 04). Wij helpen je graag verder.

Enkele redenen om de coax kabel bij Kabel24.nl te bestellen

Indien je een Hirschmann coax kabel koopt bij Kabel24.nl ben je verzekerd van onderstaande punten:

  • Voorzien van KabelKeur;
  • Topkwaliteit van het merk Hirschmann;
  • Levering binnen 24 uur;
  • Scherpe prijs. 

Heb je ook andere producten zoals flexibele buis met coax kabel, UTP kabel of VD draad nodig of zelfs luidsprekerkabel? Kabel24.nl is dé online specialist en groothandel op het gebied van kabels, snoeren en draden. Kun je onverhoopt een product niet vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen en wij helpen je verder!