nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Bent u bezig met installatiewerkzaamheden of een lastige installatieklus? Dan is een flexibele buis met draad van Kabel24 wat u zoekt. Hieronder vindt u een divers aanbod van de flexibele buis met draad van hoogwaardige kwaliteit. Maak direct uw keuze en profiteer van de snelle levering en uitstekende service van Kabel24.nl!


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Geen draden meer trekken door de flexibele buis met draad

Het voordeel van dit product is dat uw installatieklussen vele malen eenvoudiger worden! U bent niet meer genoodzaakt om kabels te trekken, waardoor u op een prettige manier uw klussen kunt klaren. Op Kabel24 vindt u diverse varianten van de flexibele buis met draad!
 
Heeft u een buis met COAX kabel nodig of juist een voorbedrade buis met schakeldraad? Alle varianten bestelt u eenvoudig online en tegen een zeer scherpe prijs bij Kabel24. Flexibele buis met draad in rollen van 100 meter
 
De producten worden geleverd in rollen van 100 meter. Op deze manier bent u altijd voorzien van een buis met draad die voldoende lengte heeft.
 

Welke voordelen heeft u als u flexibele buis met draad bestelt bij Kabel24.nl?

  • Zelfdovende en vlamvertragend;
  • Kwalitatief hoogwaardig product;
  • Voorradig;
  • Levering binnen 24 uur;
  • Geen kabels meer trekken.
 
Heeft u naast de voorbedrade buis nog losse installatiedraden, luidsprekerkabel of UTP kabel nodig? Deze zijn eveneens te bestellen bij Kabel24 en eveneens voor een scherpe prijs! Kabel24 is uw online groothandel op het gebied van kabels, snoeren en draden.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies