nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Grondkabel
Komt uw kabel in de grond te liggen? Dan is de YMVK-AS grondkabel voor u de geschikte kabel. Een grondkabel wordt gebruikt in situaties waar de kabel in bijvoorbeeld het zand in de grond komt te liggen. U bestelt uw grondkabel eenvoudig online in diverse lengtes. Voordat u de specifieke lengte grondkabel kunt bestellen, dient u hieronder allereerst de keuze te maken uit het aantal aders. 


Bij de aansluiting van een grondkabel gebruikt u de aardlitze als aardedraad. Meer informatie over de juiste grondkabel en de buitenmantel van de grondkabel leest u in onze blog over de buitenmantel en aardlitze.
 

YMVK-AS grondkabel kopen voor een lage prijs!

Staat u op het punt om bepaalde installaties te verrichten waarbij er een kabel in de grond gelegd dient te worden, bijvoorbeeld het aansluiten van de buitenverlichting of een spatwaterdicht wandcontactdoos in de tuin? Dan is de grondkabel van Kabel24.nl zeer geschikt voor u. Op Kabel24 is er een groot en divers aanbod YMVK-AS kabels voor een lage prijs!
 
De YMVK-AS grondkabel is een kabel waarbij u de buitenmantel kunt gebruiken als aarde. Het gedeelte “AS” in YMVK-AS staat voor aardescherm. U kunt hieraan herkennen of de buitenmantel van de kabel geschikt is om te gebruiken als aarde.YMVK-AS grondkabel uit voorraad geleverd
 
Heeft u vragen of u juist een grondkabel 3x2,5 mm of een grondkabel 4x6 mm moet kopen voor uw installatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Kabel24.nl. Wij zijn te bereiken via telefoon (053-203 00 88), per e-mail (info@kabel24.nl) en via Whatsapp (06 32 27 14 27).
 

Waarom uw YMVK-AS grondkabel online kopen bij Kabel24.nl?

Wij geven u de volgende garanties als u uw grondkabels bestelt bij Kabel24:
  • Op maat geknipte grondkabel;
  • Lage prijs;
  • Binnen 24u geleverd;
  • Deskundig advies op maat.
 
Heeft u naast enkele meters grondkabel of XMVK-AS ook andere kabels nodig, zoals de YMVK kabel of XMVK kabel? Profiteer dan eveneens van de scherpe prijzen voor onze installatiekabels! Neem gerust contact op voor vragen omtrent de grondkabel, installatiekabel, maar ook voor andere vragen. Wij helpen u graag.